Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پژوهشگاه و مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: برای ارتقای سطح آموزشی- پژوهشی این واحد دانشگاهی ۵ آزمایشگاه جدید راه‌اندازی و ۳ آزمایشگاه نیز تجهیز و تکمیل نهایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، لیدا سلیمی، مدیر پژوهشگاه و مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اظهار کرد: برای ارتقای سطح آموزشی- پژوهشی این واحد دانشگاهی ۵ آزمایشگاه جدید راه‌اندازی و ۳ آزمایشگاه نیز تجهیز و تکمیل نهایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ساختمان مجتمع آزمایشگاه مرکزی واحد تهران شمال ۲۲ هزار و ۳۰۰ متر مربع مساحت و دارای ۱۴۱ فضای آزمایشگاهی است، گفت: از سال ۱۳۹۷ که عملاً شروع به کار رسمی مجتمع آزمایشگاه مرکزی سرعت گرفت به لطف خداوند توانستیم تکمیل قطعی ساختمان این مجتمع را با مساعدت ریاست واحد و سایر مسئولان به اتمام برسانیم.

مدیر پژوهشگاه و مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بیان کرد: همزمان با تحویل این ساختمان تمامی آزمایشگاه‌های واحد تهران شمال که در دانشکده‌های مختلف و در نقاط مختلف شهر واقع بودند به این مجتمع انتقال داده شد و بلافاصله به ارائه خدمات پرداختند و پس از آن برنامه تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید را در دستور کار قرار دادیم و به موازات آن بر همکاری با صنایع و مراکز تحقیقاتی متمرکز شدیم.

سلیمی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید نیازسنجی و استعلام‌های لازم از دانشکده‌های مختلف واحد انجام شده و پس از اولویت‌بندی این نیازها و با توجه به امکانات و توانمندی‌های لازم اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید می‌کنیم، گفت: در مردادماه سال جاری آزمایشگاه‌های ریزپردازنده یا میکروپروسسور و ماشین‌های الکتریکی (دانشکده برق و کامپیوتر)، آزمایشگاه دینامیک ارتعاشات (گروه مهندسی مکانیک) و آزمایشگاه‌های حرارت و ترمودینامیک (گروه مهندسی شیمی) برای اولین بار در واحد تهران شمال راه‌اندازی شد و علاوه بر آن با مساعدت و همکاری معاونت‌های پژوهش و فناوری و توسعه و مدیریت منابع واحد با خرید دستگاه‌های آزمایشگاهی جدید، آزمایشگاه‌های مدار الکتریکی (دانشکده برق و کامپیوتر) و آزمایشگاه‌های مقاومت مصالح و مکانیک سیالات (دانشکده فنی و مهندسی) تجهیز کلی و تکمیل نهایی شد.

وی خاطرنشان کرد: به موازات راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید و تکمیل و تجهیز آزمایشگاه فعلی بر مبنای نیازهای روز جامعه و سیاست‌های ابلاغی دانشگاه بر مبنای اسناد بالادستی، راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی در این ساختمان را از برنامه‌های مسئولان واحد در توسعه این مرکز دانشگاهی دانست که در حال پیگیری است.

عضو هیئت علمی گروه مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه واحد تهران شمال قطب علمی پدافند غیرعامل و همچنین قطب علمی برنامه توسعه دریا در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است و برنامه‌های توسعه‌ای این واحد در راستای این ماموریت‌های علمی در اولویت قرار دارد، از شروع مذاکرات تخصصی با شرکت‌ها و صنایع مرتبط در این خصوص خبر داد و اظهار امیدواری کرد که ان‌شاءالله به‌زودی و پس از تایید مسئولان واحد، شاهد انعقاد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

سلیمی درباره نحوه سرویس‌دهی به دانشجویان در ایام کرونا نیز گفت: در دوره کرونا که شرایط ویژه‌ای در کشور و برنامه‌های علمی و آموزشی آن حاکم بود، این مجتمع در راستای رفع نگرانی دانشجویان و والدین آن‌ها و همچنین حفظ سلامت این عزیزان، استادان و همکاران مجتمع، پیشنهادهایی را به معاونت آموزشی واحد ارائه داد که بر مبنای آن کلاس‌های مجازی با این شیوه برگزار شد که استاد و کارشناس آزمایشگاه، آزمایش‌ها را انجام دادند و فیلم آن در قسمت آموزش مجازی سایت دانشگاه قرار گرفت و علاوه بر آن اساتید موظف بودند تا دو روز پس از انتشار فیلم مذکور، برای پاسخگویی و رفع اشکال حضوری به دانشجویان در محل آزمایشگاه حضور داشته باشند.

وی در پایان از راه‌اندازی موزه جانوری در مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در آینده نزدیک خبر داد.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار کرد: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور دردانشگاه شمال آمل
  • آغاز مسابقات والیبال دانشجویان کشور در آمل
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت